Tips & Goda råd

En kul grej!

Idag la jag ut en kul grej på instagram som bygger på att du får det budskap du behöver genom att blunda, få feeling och ta en skärmdump på inlägget. Då får man fram en sifferkombination som leder dig till det du behöver i ditt liv just nu. Vill du göra det så kika in på min Instagram. Här nedan är en lite längre beskrivning för varje sifferkombination eftersom det är begränsat med textutrymme på Instagram. Berätta gärna om du fick vad du behövde och vilken känsla det väckte i dig.

111 – Var observant på dina tankar eftersom de påverkar dig och ditt liv betydligt mer än du tror. När du nu fått detta nummer är det en indikation på att du har en tendens att fastna i negativitet och se problem i olika situation. Det är dags att nu byta perspektiv så att du varje gång som du får en negativ tanke vänder den till en möjlighet. Något som är bra. Släpp taget om det negativa och våga säga ja till livet. Tänk bara på vad du vill uppleva, inte på det du inte vill uppleva.

222 – Det är dags att se över dina olika områden i livet för att se vad du behöver göra för att skapa harmoni och balans. Lita på din inre röst och var sann i dina beslut. Stå upp för rätten att leva ditt liv. När du gör detta kan du vara trygg att du på lite längre sikt kommer vara på precis rätt plats i livet. Omvandla dina ideer till verklighet. Fullfölj utan tvekan.

333 – Fokusera på vad som gör dig entusiastisk och glad. Bli nyfiken på vad din passion i livet är. Vad som ger en känsla av frihet. När du funnit detta, ta då reda på hur du kan sprida detta ljusa, vackra vidare till dina medmänniskor. Det är dags nu att bryta mönster och ägna dig åt något som för dig skapar mening i livet. Var dock inte naiv och slarvig, utan genomför detta med största allvar och se över vad konsekvenserna blir. Justera om du behöver, men hela tiden med fokus på glädje och passion. 

444 – Du har en tendens att förstora och komplicera saker i ditt liv. Men nu är det dags att ta ett rejält steg tillbaka för att kunna se den större bilden och allt fint du faktiskt har och alla möjligheter som finns för dig. Bestäm dig för att vara modig och välj rätt väg istället för att ta den enkla vägen. Du oroar dig lätt vid förändring, men nu behöver du trots din oro ta tag i det som du vet behöver göras. För att det är rätt. Och vila i tanken på att det kommer bli bra. För i den stora bilden är du ändå lyckligt lottad. Du har inget att vara rädd för. 

555 – Du skall vara stolt över den du är och över hur långt du har kommit. Överösa dig själv med kärlek. Men glöm inte bort dina medmänniskor. Det är dags att se vilka du har runt omkring dig som är värda din uppmärksamhet. Tillbringa tid med dem som du kanske har försummat. Men för att göra det behöver du även rensa bort dem som faktiskt inte är bra för dig. Det handlar om att lägga din tid på rätt människor som vill växa med dig. Där ni ser varandra och finns för varandra. Släpp de andra.

666 – Du behöver ta bättre hand om dig själv. Njuta av livet och göra sådant som du mår bra av. Skäm bort dig själv. Är det någon som förtjänar lite vila och avkoppling så är det du. Du vet att du brukar känna dig uppfylld och tillfreds när du hjälper och finns där för alla andra. Men det gör också att du kan känna dig ensam, ledsen och nere när du är själv. Du behöver ha mer fokus på dig och mindre på alla andra för att på riktigt känna glädje och harmoni. 

777 – Det här är en indikation på att du har fastnat i att skapa ett liv som handlar till stor del om yttre bekräftelse. Att du lägger ner mycket tid och möda på att vara rätt och leva upp till de förväntningar som finns. Där drivkraften i mångt och mycket handlar om andra människors bekräftelse. Tyvärr är det inte där svaret på din lycka ligger, utan det du nu behöver göra är att hitta sätt som gör att du själv är nöjd med dina val. Genom en inre bekräftelse. Det handlar mycket om att släppa ytan och istället söka djupet. Fundera över vad som är meningsfullt och viktigt på riktigt. Skala av och förenkla. 

888 – Du behöver försöka släppa på kontrollen och slappna av mer i din vardag. Släppa tanken på att vara perfekt. Go with the flow. Inse att livet inte går att fullt ut kontrollera utan att det är bättre att hantera situationer när de uppkommer. Ha en större flexibilitet och inte vara så hård mot dig själv eller din omgivning när något inte blir exakt som du tänkt dig. Livet bör levas, inte kontrolleras. 

999 – Du kommer gå in i en ny fas i ditt liv. Det är som en transformation där du kommer höja din livskvalitet enormt. Men för att ta dig dit har du nu ett rätt tufft arbete framför dig. Du behöver nämligen rensa bort precis allt som inte är bra för dig, för att skapa utrymme för allt det nya. Det handlar om uppbrott, avslut men också om att bearbeta sådant du varit med om som påverkar dig negativt. Vanor du har som inte är bra för dig behöver du sluta med. Det här handlar faktiskt om att du nu skall bli ditt allra bästa jag! Men för att ta dig dit behöver du först skapa rätt förutsättningar för att lägga in det som kan ta dig dit.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.asanyvall.se

2 kommentarer

  • C-G Johansson

    😮Men så rätt det blev! Är för hjälpsam mot andra känns det som många ggr, så glömmer bort mig själv alldeles för ofta🤔 666

    • Åsa Nyvall

      Visst är det fint! Att man får precis det man behöver! Nu är det dags att du satsar på dig själv och ger dig massor av själkärlek!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *